Lielā Talka izsludina konkursu Dziesmu svētku kustības dalībniekiem

03.09.2024 2024

KORI, FOLKLORAS KOPAS, DEJOTĀJI, PŪTĒJU ORĶESTRI, KOKLĒTĀJU ANSAMBĻI, AMATIERTEĀTRI, atsaucieties!

Līdz 5. oktobrim iedziediet, iedejojiet vai citādi parādiet dziesmu, kas jums saistās ar Pasaules talkas moto “Svinam DABU!”

Ievietojiet to savā Facebook, Instagram vai TikTok kanālā, pievienojiet #svinamdabu, #dziedamardabu, #lielatalka, aiciniet līdzjutējus paust prieku ar atzinības zīmēm.

  1. oktobrī paziņosim balvas ieguvēju 200 eiro vērtībā – uzvarētājs būs tas, kura izpildījums būs ar lielāko atzinības zīmju skaitu vienā no saviem sociālo tīklu kontiem (robotizētās netiks pieņemtas).

Aicinām jūs Pasaules talkas noslēgumā 20.-21. septembrī rīkot sadziedāšanos dabā, tā sakot PALDIES ikvienam dabas draugam!

Konkursa nolikums

Gan Dziesmu svētku, gan Lielās Talkas kustību pirmsākumi meklējami folklorā. Konkursa mērķis ir vienot abas kustības kopīgā akcijā, aicinot sabiedrību uz dziļāku izpratni par cilvēka atbildību pret dabu un iesaistot līdzcilvēkus dabas saudzēšanā un veselīgā attieksmē pret savu kultūras mantojumu.

Konkursa noteikumi

Konkursa ilgums: 2024.gada 3.septembris-5.oktobris

Uzvarētāja paziņošana: 10.oktobris

Konkursā aicināti piedalīties kori, folkloras kopas, deju kolektīvi, koklētāju ansambļi, amatierteātri.

Kolektīvam ir jābūt pieejamam vismaz vienam no šiem sociālo tīklu kontiem – Facebook, Instagram vai TikTok.

Balva:

Tiks noteikts viens uzvarētājs, kas iegūs balvu 200 eiro vērtībā

 

Uzdevums

– Līdz 5. oktobrim iedziediet, iedejojiet vai citādi parādiet dziesmu, kas jums saistās ar Pasaules talkas moto “Svinam DABU!” Ievietojiet to savā Facebook, Instagram vai TikTok kanālā, pievienojiet #svinamdabu, #dziedamardabu, #lielatalka, aiciniet līdzjutējus paust prieku ar atzinības zīmēm.

Vērtēšanas kritēriji

  1. Teksta/stāsta vai video sižeta atbilstība tēmai
  2. Visvairāk savākto atzinības zīmju (like) skaits pie ievietotā ieraksta. Lūdzam ņemt vērā, ka stāsti vai video, kuros tiks izmantotas robotizētās jeb botu kontu atzinības zīmes, netiks izvērtēti.
  3. Ja teksts/stāsts vai video tiks ievietots vairākos kolektīva sociālajos kontos, vērtēšana notiks pēc lielākā atzinības zīmju skaita vienā no tiem, atbilstot pārējiem kritērijiem.
  4. Vērtēšanā tiks ņemts vērā tas atzinības zīmju (like) skaits, kas fiksēts līdz 5. oktobrim plkst.08.00.

Uzvarētāja paziņošana

Uzvarētāja paziņošana notiks 10. oktobrī Lielās Talkas sociālo tīklu kontos, kā arī sazinoties ar uzvarētājiem privāti.