Pasaules talkas dienā aicinām talkot un sakopt Baltijas jūras krastus 

12.09.2022 Jaunumi

Pasaules talkas dienā, 17.septembrī, aicinām talkotājus piedalīties uzņēmuma Neste un Lielās Talkas kopīgajā akcijā “Kopā par tīrāku Baltijas jūru”, kuras laikā sakopsim un stiprināsim Baltijas jūras krastus.

  • 17. septembrī plkst. 10.00 tiekamies uz talku Rīgā, Vecāķu pludmalē pie glābšanas stacijas “Vecāķi”, lai sakoptu pludmali līdz par Daugavas grīvai.
  • Tiem, kas nedzīvo Rīgā ir iespēja pievienoties arī citām talkā, kas 17.septembrī notiek Engures novadā. Sākot ar plkst. 10.00 visi aicināti talkot Bērzciemā, Abragciemā, Engurē, Ķesterciemā, Plieņciemā, Apšuciemā un Klapkalnciemā. Savukārt pēc talkas visi aicināti uz talcinieku zupu Engures Saieta nama parka.

Aicinām visas Latvijas piejūras pašvaldība iesaistīties akcijā “Kopā par tīrāku Baltijas jūru” un Pasaules talkas dienā sakopt mūsu jūras krastus.

Akcijas laikā, kas notika no šā gada 1. jūlija līdz 31. augustam, no katras degvielas uzpildes, kas veikta ar Neste mobilo aplikāciju 10 centi tiks ziedoti Baltijas jūras vides stāvokļa uzlabošanai. Par savāktajiem līdzekļiem Lielā Talka organizē talkas, kuru laikā tiks sakoptas piejūras teritorijas un stiprināti jūras krasti.

Stipri krasti ir tīri krasti!