Palīdzi planētai ar savu ideju un cīnies par 2000 EUR balvu fondu!

21.05.2019 Jaunumi

Mēs ticam, ka Tev ir idejas, kas palīdzētu Latvijas un, iespējams, arī visas pasaules nākotnei. Tās var būt dabai draudzīgas tehnoloģijas, inovācijas, jauns dzīves veids, eko tūrisms, zero waste, vai bioloģiskās lauksaimniecības attīstība. Vienvārdsakot, tas var būt jebkas, kas attīsta un veicina ilgstpējīgu vidi mums apkārt! 

Viennozīmīgi, mēs jau piederam nākotnei – un jaunieši ar savu radošo domāšanu ir mūsu tagadne, kas ar savām idejām var palīdzēt jau šodien! Aicini klases biedrus, studiju biedrus vai domu biedrus piedalīties Ideju Talkā un cīnīties par balvu fondu 2000 EUR vērtībā!

Lai piedalītos:

1. radi ideju, kas palīdzētu Latvijai un varbūt pat visai pasaulei kļūt ilgtspējīgākai,

2. pastāsti par savu ideju, uzfilmējot līdz 3 minūtēm garu video, tajā pastāstot par savu ideju, parādot tās īstenošanas plānu un uzskaitot ieguvumus no idejas ieviešanas Latvijai un pasaulei kopumā. Atceries, ka savam konkursa video jāpievieno Lielās Talkas/Ideju Talkas logotips, kas pieejams šeit.

3. augšupielādē video savā Youtube kanālā un nosūti saiti uz video mums uz talkas@talkas.lv, e-pastā pievienojot arī nelielu aprakstu par Ideju Talkas norisi, idejas  autoru, kā arī savu kontaktinformāciju.

Ideju Talkas uzvarētājus paziņosim un Lielās Talkas balvas dāvināsim zīmīgā datumā – 21. septembrī, Vispasaules talkas dienā!

Kopā mēs varam!

#LielāTalka #EsPiederuNākotnei #LV200