Aicinām pievienoties Lielajā talkā Daugavpilī! “Get new habits”

30.03.2018 Jaunumi

Aicinām pievienoties Lielajā talkā Daugavpilī!

 

Biedrība “Bison” sadarbībā ar biedrību “Erfolg”, biedrību “Bioetika” starptautiskā jauniešu Erasmus + projekta „Get new habits!” ietvaros aicina pievienoties 28.aprīlī Lielajai talkai – satikšanās vieta plkst. 11:00 pie Hotel Erfolg (Nometņu iela 25A, Daugavpils).

 

Kopīgi dosimies sakopt teritoriju Daugavas apkārtnē. Pa Bruģu ielu gar Daugavas krastu virzīsimies uz centra pusi. Iesakām ģērbties drēbēs, kuras nav žēl sabojāt, sasmērēt un apavos, kuri nepārmirkst. Plānots sakopšanu veikt līdz plkst 15:00. Piedāvāsim maisus un cimdus.

 

Būs iespēja arī iesaistīties dažādās kopīgās spēlēs, kas saistītas ar ekoloģiju. Varēs iepazīties un komunicēt ar dalībniekiem no dažādām valstīm: Latvijas, Francijas, Serbijas un Gruzijas. Tāpat arī aicinām pievienoties projekta dalībnieku rīkotajā flešmobā “Recycling, get new habits!” 29.aprīlī Daugavpilī, Rīgas ielā, plkst 11:30- 13:30.

 

Projekta mērķis: vides aizsardzība, atkritumu otrreizējā pārstrāde, šķirošana.

Vides aizsardzības un ekoloģijas tēmas ietvaros dalībnieki noteiks vietas pilsētā, kur varētu izvietot atkritumu šķirošanas konteinerus. Projekta dalībniekiem jau ir līdzšinēja pieredze dabas aizsardzībā.

 

Papildus projekta ietvaros ir paredzēti ar dabas aizsardzību saistīti pasākumi. Norisināsies tikšanās – konference par atrikumu šķirošanu Daugavpils pilsētas domē. Parkā tiks izvietoti paštaisītie putnu būri. Tāpat arī notiks piedalīšanās lielajā talkā un tiks organizēts publiskais pasākums pilsētas centrā ar mērķi informēt cilvēkus par atkritumu šķirošanas nozīmīgumu.

 

Droši aicinām pievienoties! (Iepriekšēja pieteikšanās)

 

Zvanīt pa tālruni: 26797053 (RU) un 26082591 (LV)

Vai rakstīt uz e-pastu: bisonproject@outlook.com